Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1603g367kcal29g38.5g3.2g33.7g
Rucola tuore (Italia), annos 15g801g176kcal23.2g14.4g2.4g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g2404g4640kcal456.8g2.4g312.6g0g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g240g2164kcal0g0g240.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)4007g2404kcal40.1g180.3g160.3g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g19682kcal1105.2g495.8g1440g132.4g
Valittu annoskoko9088g9841kcal552.6g247.9g720g66.2g
Annoskoko puolitettuna4544g4921kcal276.3g124g360g33.1g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967