Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g12g44kcal5.5g4.9g0.7g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g336g1177kcal40.4g238.7g7.1g10.1g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g224g404kcal33.6g47.1g9.6g98.6g
Rypsiöljy rainbow56g504kcal0g0g56g0g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g4258kcal159g581.4g146.8g217.4g
Valittu annoskoko909g2129kcal79.5g290.7g73.4g108.7g
Annoskoko puolitettuna455g1065kcal39.8g145.4g36.7g54.4g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330