Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g75g239kcal13.5g33.9g5.8g12.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl374g1309kcal52.4g239.4g11.6g20.6g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g75g232kcal12.7g40.4g2.2g9.7g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 374g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g3696kcal157.2g627.4g54.2g85.2g
Valittu annoskoko909g1848kcal78.6g313.7g27.1g42.6g
Annoskoko puolitettuna455g924kcal39.3g156.9g13.6g21.3g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910