Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali562g119kcal6.7g19.1g1.1g11.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Siirappi 34g102kcal0g25g0g0g
Riisi puuroutuva 24g82kcal1.4g18.1g0.2g0.5g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g1745kcal96.6g129.8g92g26.6g
Valittu annoskoko909g873kcal48.3g64.9g46g13.3g
Annoskoko puolitettuna455g436kcal24.2g32.5g23g6.7g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590