Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g506g86kcal9.6g10.6g1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g225g764kcal4.5g6.7g78.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g179g697kcal51.8g3.6g51.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g3094kcal131.8g41.8g263g0g
Valittu annoskoko909g1547kcal65.9g20.9g131.5g0g
Annoskoko puolitettuna455g774kcal33g10.5g65.8g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931