Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 285g86kcal3.6g13.7g0.6g4.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1870g1424kcal35.2g289.8g3.7g18.7g
Seiti pakaste 1081g838kcal189.8g0g7.6g0g
Voi 40g288kcal0.5g0.2g32.2g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g101g131kcal4.5g22.2g2.5g2g
Vesi, vesijohtovesi 4684g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g479g192kcal4.3g29.7g1g13.4g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g551g248kcal16.5g26.5g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18180g6412kcal508.8g764.2g111.8g77.8g
Valittu annoskoko9090g3206kcal254.4g382.1g55.9g38.9g
Annoskoko puolitettuna4545g1603kcal127.2g191.1g28g19.5g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442