Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g40g80kcal8g0g5.2g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl3.7g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix5.4g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Coctailkurkku, Pirkka1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g259kcal17g4.8g18.6g0.4g
Valittu annoskoko91g130kcal8.5g2.4g9.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna46g65kcal4.3g1.2g4.7g0.1g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832