Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Punajuuri 55g21kcal0.5g3.8g0.1g1.4g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g20g59kcal4.1g0.2g4.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g4.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pinjansiemenet, Parrots5.5g34kcal1.6g0.7g3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g246kcal12.6g11.4g15.2g3.4g
Valittu annoskoko91g123kcal6.3g5.7g7.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna46g62kcal3.2g2.9g3.8g0.9g
Arvot/100g100g135kcal6.9g6.3g8.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252