Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus4.4g15kcal0.6g0g1.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa20g26kcal3.7g0.3g1.1g0g
Valio fraiche 5%6.2g5.6kcal0.2g0.5g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)13g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)3.1g8.1kcal1g0g0.5g0g
Ketsuppi, Felix2.3g2.1kcal0g0.5g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)42g55kcal5.1g31.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g267kcal22g66g11.2g0g
Valittu annoskoko91g133kcal11g33g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna46g67kcal5.5g16.5g2.8g0g
Arvot/100g100g147kcal12.1g36.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821