Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus75g53kcal12g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g5.6g29kcal0.3g0.4g2.9g0g
Valkoviini kuiva 9g6.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g193kcal24.6g1g8g0g
Valittu annoskoko91g96kcal12.3g0.5g4g0g
Annoskoko puolitettuna46g48kcal6.2g0.3g2g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972