Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1g3.7kcal0.5g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.5g26kcal1.1g4.2g0.5g0.8g
Vehnälese 2.8g6.4kcal0.4g0.4g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g373kcal11.4g63.6g6.8g6.4g
Valittu annoskoko91g187kcal5.7g31.8g3.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna46g93kcal2.9g15.9g1.7g1.6g
Arvot/100g100g205kcal6.3g34.9g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383