Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]9g32kcal1.1g0g3.5g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 9g11kcal1.5g0g0.6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty38g53kcal1.9g10.5g0.3g1.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.4g9kcal0g0g1g0g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)1.9g7.5kcal0.5g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Parmesan formaggio da pasta0.9g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g19g21kcal0.6g1.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g308kcal14.8g23.8g18g2.6g
Valittu annoskoko91g154kcal7.4g11.9g9g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g77kcal3.7g6g4.5g0.7g
Arvot/100g100g169kcal8.1g13.1g9.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853