Gulassi (Valio Reseptit)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta, jotta se ehtii lämmetä ennen kypsennystä.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.

Halkaise suippopaprika, poista siemenet ja valkoiset siemenkalvot ja suikaloi paprika.

Kuutioi tomaatit.

Kuumenna voi valurautapadassa.

Lisää lihapalat ja ruskista.

Lisää joukkoon sipulit ja valkosipulin kynnet.

Paista 3 - 4 min, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Lisää joukkoon tomaattipyree, paprikajauhe, suippopaprikat ja tomaatit mehuineen.

Paista n. 5 min.
Lisää joukkoon vesi.

Mausta suolalla ja vasikan fondilla Anna muhia liedellä miedolla lämmöllä tai 170-asteisessa uunissa noin 40 min.
Lisää padan joukkoon smetana ja tuorejuusto.

Jatka kypsentämistä vielä n. 10 min. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Tarjoa paistettujen, kuminalla ja paprikajauheella maustettujen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti36g39kcal7.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla5.6g22kcal0.1g0.1g2.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola5.6g9kcal0.5g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g195kcal17.8g2.8g13g0.6g
Valittu annoskoko91g98kcal8.9g1.4g6.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g49kcal4.5g0.7g3.3g0.2g
Arvot/100g100g107kcal9.8g1.5g7.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325200