Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g33g82kcal5.6g0g6.6g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g9g31kcal1.3g0g2.8g0g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g276kcal15.8g3.6g21.4g1.2g
Valittu annoskoko91g138kcal7.9g1.8g10.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g69kcal4g0.9g5.4g0.3g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393