Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä38g41kcal2.9g6.7g0.2g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g218kcal8.6g25.8g8g8.2g
Valittu annoskoko91g109kcal4.3g12.9g4g4.1g
Annoskoko puolitettuna46g55kcal2.2g6.5g2g2.1g
Arvot/100g100g120kcal4.7g14.1g4.4g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174