IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 6.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Etikkapunajuuri 6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 50g64kcal10.4g0g2.5g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g243kcal24.6g12g10.4g1.4g
Valittu annoskoko91g122kcal12.3g6g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g61kcal6.2g3g2.6g0.4g
Arvot/100g100g133kcal13.5g6.6g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111399