Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g39g49kcal2g1.1g4.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g23g84kcal6.6g0.5g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.8g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Ruisjauho Pirkka7g21kcal0.7g4.3g0.1g1.1g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g387kcal23.8g16.8g25.2g3g
Valittu annoskoko91g194kcal11.9g8.4g12.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna46g97kcal6g4.2g6.3g0.8g
Arvot/100g100g212kcal13g9.2g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368