Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus39g12kcal0.8g2g0.1g1.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)39g43kcal9g0g0.8g0g
Juusto, Valio arkijuusto7.8g26kcal2.1g0g1.9g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g207kcal24g4.6g10.2g2.4g
Valittu annoskoko91g103kcal12g2.3g5.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g52kcal6g1.2g2.6g0.6g
Arvot/100g100g114kcal13.2g2.5g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890