Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.3g38kcal1.3g0.4g3.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g227kcal10.8g7g17.2g3.2g
Valittu annoskoko91g114kcal5.4g3.5g8.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna46g57kcal2.7g1.8g4.3g0.8g
Arvot/100g100g124kcal5.9g3.8g9.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070