PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 52g20kcal0.1g3.6g0g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g5.5g30kcal0g0g3.3g0g
Maito, Kevyt3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g267kcal5.6g36g9.6g4.4g
Valittu annoskoko91g133kcal2.8g18g4.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna46g67kcal1.4g9g2.4g1.1g
Arvot/100g100g146kcal3.1g19.7g5.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219