Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g25g33kcal5.2g0g1.2g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g25g50kcal5g0g3.2g0g
Margariini, Pirkka0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli6.3g19kcal0.2g0.3g1.9g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g250kcal21.4g1.6g17g0.2g
Valittu annoskoko91g125kcal10.7g0.8g8.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna46g62kcal5.4g0.4g4.3g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.7g0.9g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720