Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka8.1g59kcal0.1g0.1g6.5g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.3kcal0.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g16g10kcal1.7g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Mansikka 31g15kcal0.2g2.6g0.1g0.6g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g15g61kcal1.2g9.2g2.6g0.6g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g13g26kcal0.4g0.6g2.5g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g6.3g33kcal0.6g3.8g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g424kcal9g37.6g26.8g2.4g
Valittu annoskoko91g212kcal4.5g18.8g13.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g106kcal2.3g9.4g6.7g0.6g
Arvot/100g100g233kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316