(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 9g1.5kcal0.2g0g0g0.2g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton5.9g11kcal0.3g0.3g0.9g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g10g11kcal0.2g0.4g1g0g
Tonnikala öljyssä 23g43kcal6.1g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g190kcal16g3.8g11.8g2.4g
Valittu annoskoko92g95kcal8g1.9g5.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g48kcal4g1g3g0.6g
Arvot/100g100g104kcal8.7g2.1g6.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233