Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g13g3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)13g14kcal2.9g0g0.3g0g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g55kcal6.6g4g1g1.8g
Valittu annoskoko91g28kcal3.3g2g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g14kcal1.7g1g0.3g0.5g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.2g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409