Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g25g30kcal0.8g0.9g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g138kcal2.8g7.8g10.4g2g
Valittu annoskoko91g69kcal1.4g3.9g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna46g35kcal0.7g2g2.6g0.5g
Arvot/100g100g76kcal1.5g4.3g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600