Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g38kcal0.8g3.4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko91g19kcal0.4g1.7g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g10kcal0.2g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g21kcal0.4g1.9g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711