Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g25g28kcal4.5g0.4g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g17g4.2kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suolapähkinä 0.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g25g34kcal1.4g6.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g174kcal13.6g16.8g5.2g2.4g
Valittu annoskoko92g87kcal6.8g8.4g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g44kcal3.4g4.2g1.3g0.6g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.2g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612