Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g28g30kcal4.1g1.3g0.6g1.5g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g47g12kcal0.6g2g0.1g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g116kcal10.2g8.8g3.6g3.6g
Valittu annoskoko92g58kcal5.1g4.4g1.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna46g29kcal2.6g2.2g0.9g0.9g
Arvot/100g100g63kcal5.6g4.8g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740