Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 3.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 3.5g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g3.2g11kcal0.1g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g33kcal1g6.6g0g1g
Valittu annoskoko92g17kcal0.5g3.3g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g8kcal0.3g1.7g0g0.3g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.6g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401258