Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g3.9g14kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Riisi tumma 3.3g12kcal0.2g2.4g0.1g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 2.9g9kcal0.3g1.8g0.1g0.2g
Hirssisuurimo / -jauho 3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g93kcal3g17.2g1.2g1.6g
Valittu annoskoko92g46kcal1.5g8.6g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g23kcal0.8g4.3g0.3g0.4g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241