Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka3.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Palsternakka 10g6.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Juuriselleri 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl10g3.1kcal0.5g0.2g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)16g37kcal1.8g0.1g3.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal2g0g2.3g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g193kcal10g10.6g11g3.4g
Valittu annoskoko92g96kcal5g5.3g5.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna46g48kcal2.5g2.7g2.8g0.9g
Arvot/100g100g105kcal5.5g5.8g6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566