Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g22kcal1.7g0g1.7g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika keltainen 4.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g62kcal3.6g1.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko91g31kcal1.8g0.6g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g16kcal0.9g0.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g34kcal2g0.7g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532