Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl22g17kcal3.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl7.3g12kcal1.3g0.1g0.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g89kcal10.8g4.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko92g44kcal5.4g2.3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g22kcal2.7g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5.9g2.5g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353