Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 21g7.5kcal1g0.4g0.1g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka16g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kiinankaali 16g3.1kcal0.2g0.4g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.7g3kcal0g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g43kcal3g5.8g0.2g2.8g
Valittu annoskoko92g22kcal1.5g2.9g0.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna46g11kcal0.8g1.5g0.1g0.7g
Arvot/100g100g24kcal1.6g3.2g0.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703