Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g33g115kcal4.3g22.6g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 8.7g16kcal2.4g0g0.8g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]8.7g10kcal1g0.2g0.6g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.7g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Polar-juusto 15%4.7g12kcal1.5g0g0.7g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g2.1g2.9kcal0g0.7g0g0g
Sinappi 1.5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g401kcal23.4g51.8g10.8g0g
Valittu annoskoko92g200kcal11.7g25.9g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna46g100kcal5.9g13g2.7g0g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.2g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547