Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 31g48kcal6g0g2.6g0g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)13g4.4kcal0.2g0.9g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 6.2g1.2kcal0g0.1g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g14g12kcal0.7g2.3g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g151kcal14.6g9.8g5.4g3.6g
Valittu annoskoko92g76kcal7.3g4.9g2.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna46g38kcal3.7g2.5g1.4g0.9g
Arvot/100g100g83kcal8g5.3g2.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754