Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g23g32kcal4g0.1g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g10g34kcal0.7g7.9g0.1g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow9g7.5kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.5g1.5kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g248kcal10.6g19.8g14g0.6g
Valittu annoskoko92g124kcal5.3g9.9g7g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g62kcal2.7g5g3.5g0.2g
Arvot/100g100g136kcal5.8g10.8g7.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524