Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 4.2g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 8.3g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Pestokastike, yrttikastike 3.1g15kcal0.3g0g1.6g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)19g24kcal3.4g0.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g119kcal9g5.4g6.6g1g
Valittu annoskoko92g59kcal4.5g2.7g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g30kcal2.3g1.4g1.7g0.3g
Arvot/100g100g65kcal4.9g2.9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794