Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 50g98kcal9.3g0g6.7g0g
Amerikansekoitus, Apetit15g4.2kcal0.3g0.7g0g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3g8.4kcal0.6g0g0.7g0g
Ruohosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit13g16kcal0.4g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g322kcal21.6g2.6g25g0.8g
Valittu annoskoko92g161kcal10.8g1.3g12.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g81kcal5.4g0.7g6.3g0.2g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.4g13.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531