Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Maito, Ykkös42g17kcal1.4g2g0.4g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras16g55kcal2.1g10.2g0.5g0.9g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.2g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g17g21kcal2.5g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g222kcal13.8g25.4g7.4g2.4g
Valittu annoskoko92g111kcal6.9g12.7g3.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g55kcal3.5g6.4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g121kcal7.5g13.8g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651