Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana 8.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.2g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Kirjolohifilee 8.6g14kcal1.4g0g1g0g
Juuriselleri 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g71kcal4.4g5.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko92g36kcal2.2g2.7g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g18kcal1.1g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2.4g2.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411