Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)19g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1.1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g105kcal3.4g20.2g1g1.2g
Valittu annoskoko92g53kcal1.7g10.1g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g26kcal0.9g5.1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105