Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)29g108kcal8.7g0g7.9g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0.5g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Pekoni rasvainen 7.3g27kcal0.9g0g2.7g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g15g33kcal2.8g0g2.4g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)5.8g9kcal1.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g421kcal35g1.8g30g1g
Valittu annoskoko92g211kcal17.5g0.9g15g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g105kcal8.8g0.5g7.5g0.3g
Arvot/100g100g229kcal19.1g1g16.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842