Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 7.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen17g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka4.5g0.5kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)15g15kcal3.5g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%15g9kcal0.5g1.1g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 26g14kcal0.4g3.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g96kcal9.2g11.4g1.6g1.2g
Valittu annoskoko92g48kcal4.6g5.7g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g24kcal2.3g2.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g52kcal5g6.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634