NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe31g104kcal1.8g22g0.8g1.9g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)44g79kcal4.8g2.4g5.7g0g
Rypsiöljy Eldorado1.5g12kcal0g0g1.3g0g
Margariini 60%, kultarypsi 1.5g7.8kcal0g0g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g415kcal14.2g50.2g17.4g3.8g
Valittu annoskoko92g208kcal7.1g25.1g8.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna46g104kcal3.6g12.6g4.4g1g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.3g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651