Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g22g48kcal2.1g8.8g0.4g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Salsa medium (Rainbow)15g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g2.9g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman18g35kcal3.9g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g247kcal19.4g20.8g8.8g4.4g
Valittu annoskoko92g123kcal9.7g10.4g4.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna46g62kcal4.9g5.2g2.2g1.1g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225