Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)9g18kcal1.1g2.2g0.4g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g31g47kcal5g1.2g2.5g0g
Purjosipuli 31g7.1kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.8g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore7.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijakastike 9g5.6kcal0.5g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g168kcal15.2g11.8g6.2g1.6g
Valittu annoskoko92g84kcal7.6g5.9g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g42kcal3.8g3g1.6g0.4g
Arvot/100g100g91kcal8.3g6.4g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676