Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 21g40kcal3.9g0g2.8g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g12g13kcal0.3g0.5g1.2g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g4.7g3.8kcal0.1g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g152kcal9.6g9g8.4g1g
Valittu annoskoko92g76kcal4.8g4.5g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g38kcal2.4g2.3g2.1g0.3g
Arvot/100g100g83kcal5.2g4.9g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367