Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)7.3g4kcal1.4g0.3g0.3g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 7.3g22kcal1.3g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g78kcal6g5.8g4.8g2g
Valittu annoskoko92g39kcal3g2.9g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna46g20kcal1.5g1.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3.2g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536