Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g33g72kcal6g0g5.3g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus15g54kcal2.1g0.1g4.9g0g
Herne kuivattu44g123kcal7.8g21.2g0.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g497kcal31.8g42.6g21.2g8.8g
Valittu annoskoko92g249kcal15.9g21.3g10.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna46g124kcal8g10.7g5.3g2.2g
Arvot/100g100g270kcal17.3g23.2g11.5g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161